Vanliga frågor om HittaMäklare.se

Vad kostar det att använda HittaMäklare?

Att använda HittaMäklare är helt gratis. De mäklare som ingår i jämförelsen betalar en fast avgift för att använda denna tjänst istället!

Vilka mäklare finns att jämföra?

Alla mäklare får själva bestämma om de ska vara med på tjänsten eller inte. För att de ska kunna registrera sig krävs dock att de är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Kostar tjänsten något eller förbinder jag mig till något?

Vi erbjuder vår tjänst helt gratis för dig som säljare. Istället tar vi ut fasta engångsavgifter till de mäklare som i sin tur är intresserade av att få din försäljning – du förbinder dig inte till något och kan välja vilken mäklare som fungerar bäst med vilken typ eller objekt!

Hur många mäklare kommer att kontakta mig?

Du kommer att bli kontaktad av upp till tre mäklare. Om du vill ha färre mäklarkontakter är det bara att meddela oss när du registrerar dig så tar vi hand om resten!

Jag är mäklare. Hur ansluter jag mig till HittaMäklare.se?

Ifall du är registrerade hos Fastighetsmäklarinspektionen har du möjlighet att använda HittaMäklare.se Kontakta dem på info@hittamaklare.se så hjälper dem dig.

Kort om HittaMäklare.se

För att hitta en bra fastighetsmäklare måste du veta vad som skiljer dem från de andra. Webbplatsen HittaMäklare.se erbjuder ett enkelt sätt att göra detta genom att ge tillgång inte bara till auktoriserade och kvalitetssäkrade mäklare utan också till recensioner från tidigare kunder som har använt dessa mäklare tidigare!

Vad vi gillar med HittaMäklare.se

  • Sveriges största samling av mäklare
  • Lätt att jämföra
  • Hitta den bästa mäklaren snabbt
  • Lokala mäklare i alla orter i Sverige
HITTA BÄSTA MÄKLARE HÄR

Bästa erbjudande Reklamlänk

Hur fungerar HittaMäklare.se

HittaMäklare är en lättanvänd webbplats som hjälper kunderna att hitta de bästa mäklarna för sina behov. Webbplatsen innehåller detaljerad information om varje mäklare, inklusive betyg och recensioner från andra kunder för att göra det enklare än någonsin tidigare!

  1. Registrera din bostad. Besök Hittamaklare.se och registrera din bostad genom att fylla i kort information om bostaden du ska sälja. Du fyller även i dina kontaktuppgifter för att skapa en användare på hemsidan.
  2. Du får förslag på mäklare. HittaMäklare matchar din bostadsinformation med de tre mäklare som har presterat bäst i ditt område. Du får tillgång till mäklarnas personliga profiler där du kan se försäljningshistorik, slutpriser och omdömen från tidigare kunder. 
  3. Mäklarna ringer dig och presenterar sig. De mäklare som HittaMäklare har matchat dig med kommer personligen att ringa upp dig. På så sätt får du möjlighet att bilda dig en egen uppfattning om dem.
  4. Jämför mäklarna och anlita den du vill. Nu har du fått ett ordentligt underlag för att jämföra mäklarna. Härifrån kan du själv gå vidare och boka ett möte med en eller flera av mäklarna. Det är sedan upp till dig om du väljer någon av mäklarna eller inte.

Vårt omdöme och recension av Hittamäklare.se

Det är ingen överraskning att vi hittade tre mäklare som visste exakt vilken typ av fastighet jag ville ha. Tjänsten HittaMäklare har varit till stor hjälp, särskilt när det gäller att testa olika tjänster innan man anlitar någon!

Det gick snabbt för oss att fylla i vår information och fick kontakt med 3 st mäklare efter bara 2 dagar. Alla mäklare som vi matchade med kändes som en bra matchning. Det verkar alltså som att matchningsalgoritmen fungerar som den skall.

När vi slutligen gjorde vårt val behövde vi bara ett telefonsamtal för att få reda på att den här mäklarens provision var lägre än de andras. Och eftersom hon hade arbetat för en av Sveriges största mäklarkedjor och hennes kundnöjdhetsbetyg redan var tillräckligt höga – fanns det inte mycket annat som tyngde mig!

Tack vare vår goda erfarenhet av Hittamäklare hade vi en bra tid att sälja den här fastigheten. Den matchade bra i pris och allt gick smidigt från början till slut – även efter att ha utbytt många e-postmeddelanden fram och tillbaka! Mäklarens värdering stämde överens med vad som slutligen betalades så det fanns inga överraskningar när det var dags att slutföra saker och ting förra veckan. Jag gav dem dock ett utmärkt betyg för deras service, vilket är anledningen till att jag lämnar positiv feedback här också (även om det inte är helt 100 %).

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse inom fastigheter och har sedan 2022 varit innehållsansvarig på Bramäklare.se. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Bramäklare.se är korrekt och alltid uppdaterad.