Om Zensum

Zensum grundades 2013 med målet att frigöra människor från onödiga utgifter genom att hjälpa dem att jämföra lån och krediter. För att göra det enklare att jämföra lånevillkor.

Zensum har många nöjda kunder som skrivit positiva omdömen om deras tjänster. De erbjuder en bra service och hjälper dig med allt från att ta fram en ansökan till att jämföra lånevillkor. Om du är intresserad av att ansöka om ett nytt lån och vill ta reda på mer information om Zensum, besök deras hemsida idag!

Ansök med BankID Ja
Kreditupplysning UC
Betalningsanmärkning Accepteras inte
Utbetalningstid Inom 1 dygn
Ansök nu

Bästa erbjudande Reklamlänk

Säker ansökan på zensum.se

Zensums ränta

Zensum strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga räntor på lån baserat på kundens kreditvärdighet och ekonomiska situation. Genom en kreditkontroll bedöms kundens kreditvärdighet och Zensum erbjuder den bästa möjliga räntan för kundens lån.

De samarbetar med flera seriösa långivare för att erbjuda konkurrenskraftiga räntor på både bolån och privatlån. Hos Zensum kan man känna sig trygg och säker när man lånar pengar.

Zensum tror på transparens och gör det enkelt att jämföra olika lån och räntor på deras hemsida. De strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga låneprocessen, från ansökan till utbetalning. Om man har några frågor eller vill ha mer information om räntor och lån finns det enkla sätt att kontakta Zensum för hjälp.

Hur funkar Zensum?

Zensum är en ansvarsfull låneförmedlingstjänst som kan hjälpa dig med att hitta det bästa bolånet för dina behov. De samarbetar med flera seriösa och ansvarstagande långivare för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga räntor och villkor på bolån. Zensum erbjuder sina kunder en smidig och trygg bolåneupplevelse.

Med Zensums enkla ansökningsprocess kan du ansöka om bolån på upp till flera miljoner kronor. De ser till att du får bästa möjliga ränta och villkor som passar dina behov och förutsättningar.

Så ansöker du om lån hos Zensum

Att ansöka om ett lån kan kännas överväldigande och krångligt, men Zensum strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. Här är en lista med steg-för-steg instruktioner för att ansöka om ett lån hos Zensum:

  1. Besök Zensums hemsida och fyll i din personliga information i vår enkla ansökningsformulär. Du behöver fylla i lånebelopp, lånetid och vad du vill låna till, följt av dina personliga uppgifter.
  2. Skicka in din ansökan. Dem kommer att göra en kreditupplysning och ta en titt på din ekonomiska situation för att säkerställa att lånet passar dina behov och förutsättningar.
  3. Välj lån. Jämför alla erbjudanden du fått från Zensums samarbetspartners.
  4. Signera lånet. Beroende på vilken bank du väljer får du ditt skuldebrev på posten eller i ett mejl, som du ska signera och skicka tillbaka till banken. Du får pengarna på ditt konto inom två till fem dagar.

Zensums kundtjänst

Oavsett vilket slags lån du vill ta är det enkelt att ansöka, och du är inte bunden till att välja något av de erbjudanden du får. Zensum har dessutom en hjälpsam och kunnig kundtjänst som kan ge råd, svara på frågor och vägleda dig genom ansökningsprocessen. Du kan också besöka Zensums supportsida för att få svar på allmänna frågor.

Telefon
Vardagar
09-19
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
E-post
Vardagar
09-19
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Zensum

Är det gratis att ansöka om lån via Zensum?

Ja, det är kostnadsfritt att ansöka om lån via Zensum.

Är Zensum tryggt att använda?

Ja, Zensum står under finansinspektionens tillsyn och har tillstånd från Finansinspektionen.

Behöver jag ha en kreditupplysning för att ansöka om lån via Zensum?

Ja, Zensum tar en kreditupplysning för att hjälpa dig att få det bästa lånet för din situation.

Kan jag frigöra mig från onödiga utgifter genom Zensum?

Ja, Zensum hjälper dig att jämföra lånevillkor från flera olika långivare och ge dig den mest effektiva räntan, vilket kan hjälpa dig att frigöra dig från onödiga utgifter.

Kan jag få lån med betalningsanmärkning?

Ja, några av långivarna Lånekoll samarbetar med erbjuder även dig med betalningsanmärkningar lån. Villkoret är då att anmärkningen är äldre än ett halvår.

Kan man jämföra lånevillkor från andra långivare via Zensum?

Ja, Zensum hjälper dig att jämföra lånevillkor från flera olika långivare och ge dig den bästa möjliga lösningen.

Hur snabbt får jag svar på min ansökan via Zensum?

Zensum strävar efter att ge svar på din ansökan så snabbt som möjligt. Vanligtvis så får du svar på din ansökan inom 1 dygn.

Vad är Zensum?

Zensum är en ansvarsfull låneförmedlingstjänst som hjälper kunder att jämföra olika lån och hitta det bästa lånealternativet som passar deras ekonomiska situation och behov.

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse inom fastigheter och har sedan 2022 varit innehållsansvarig på Bramäklare.se. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Bramäklare.se är korrekt och alltid uppdaterad.