Om Svea

Lendo är en låneförmedlingstjänst som grundades år 2007 i Sverige. Företaget har sedan dess expanderat till flera andra länder i Europa och har idag en stark närvaro på den internationella marknaden för finansiella tjänster.

Lendo erbjuder en bred variation av låneprodukter såsom bolån, blancolån, och kreditkortslån. Deras huvudsakliga mål är att hjälpa sina kunder att hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden, vilket de uppnår genom att samarbeta med flera av Sveriges ledande banker. Genom att ha ett brett nätverk av långivare kan Lendo erbjuda konkurrenskraftiga räntor och villkor för privatlån och bolån.

Lendo är en erfaren och pålitlig låneförmedlingstjänst som strävar efter att hjälpa sina kunder att hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden. Tjänsten är enkel att använda, säker och transparent, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga i sin låneansökan.

Ansök med BankID Ja
Kreditupplysning UC
Betalningsanmärkning Accepteras inte
Utbetalningstid Inom 1 dygn
Ansök nu

Bästa erbjudande Reklamlänk

Säker ansökan på lendo.se

Lendos ränta

Räntan på Lendos privatlån sätts individuellt baserat på kundens uppgifter i låneansökan och resultatet av kreditupplysningen som görs av Lendo. Räntan kan variera beroende på kundens ålder, inkomst, sysselsättning och betalningshistorik.

Genom att samarbeta med flera ledande banker i Sverige kan Lendo erbjuda konkurrenskraftiga räntor som kan variera beroende på kundens förutsättningar och vilken bank som erbjuder lånet.

Privatlån Hos Lendo

När det gäller privatlån sätts räntan individuellt baserat på kundens uppgifter i låneansökan och resultatet av kreditupplysningen som görs av Ordna bolån. Räntan kan variera beroende på kundens ålder, inkomst, sysselsättning och betalningshistorik.

Ordna bolån strävar efter att erbjuda sina kunder så förmånliga villkor som möjligt, och arbetar för att hitta det bästa låneerbjudandet som passar kundens behov och ekonomi.

Hur funkar Lendo?

Lendo strävar efter att erbjuda sina kunder så förmånliga villkor som möjligt, och arbetar för att hitta det bästa låneerbjudandet som passar kundens behov och ekonomi. På deras hemsida kan man enkelt jämföra de olika erbjudandena baserat på ränta och villkor för att välja det som passar ens behov och ekonomi bäst.

Att ansöka om lån hos Lendo är en enkel och smidig process som görs via deras hemsida. Man fyller i uppgifterna om det önskade lånebeloppet och lånetiden samt information om sin ekonomiska situation. Sedan signerar man ansökan med BankID för att säkert hantera sin information.

Lendo skickar sedan ansökan och en kreditupplysning till deras samarbetspartners, och man kan förvänta sig svar inom 24 timmar. När man har fått sina låneerbjudanden kan man jämföra villkoren och räntorna på deras hemsida och välja det som passar ens behov och ekonomi bäst.

Att ansöka om bolån hos Lendo är en enkel och smidig process som görs via deras hemsida. Här är en steg-för-steg guide på hur man ansöker om bolån:

  1. Besök Lendos hemsida och klicka på ”Påbörja ansökan” eller motsvarande för att börja din låneansökan.
  2. Fyll i uppgifterna om ditt önskade lånebelopp och lånetid samt information om din ekonomiska situation och bostad.
  3. Signera din ansökan med BankID för att säkert hantera din information.
  4. Lendo skickar din ansökan och en kreditupplysning till deras samarbetspartners, och du kan förvänta dig svar inom 24 timmar.
  5. Välj lån. När du har fått dina låneerbjudanden kan du jämföra villkoren och räntorna på deras hemsida. Välj det som passar dina behov och ekonomi bäst.
  6. Signera låneavtalet och skicka det tillbaka till den bank som du väljer att låna från.

Lendos kundtjänst

Lendo har en kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa sina kunder med eventuella frågor eller problem. Kundtjänsten kan nås via telefon eller e-post och är öppen på vardagar under kontorstid. Lendo strävar efter att ge sina kunder en så smidig och enkel upplevelse som möjligt när de ansöker om lån. Du kan också besöka Lendos supportsida för att få svar på allmänna frågor.

Öppettider Bolån

Chatt
Vardagar
09:00-17:00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
Telefon
Vardagar
09:00-17:00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt
E-post
Vardagar
09:00-17:00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Öppettider övriga lån

Chatt
Vardagar
08:00-20:00
Lördagar
10:00-14:00
Söndagar
10:00-14:00
Telefon
Vardagar
08:00-20:00
Lördagar
10:00-14:00
Söndagar
10:00-14:00
E-post
Vardagar
08:00-20:00
Lördagar
10:00-14:00
Söndagar
10:00-14:00

Vanliga frågor om Svea

Är Lendo en pålitlig låneförmedlare?

Ja, Lendo är en erfaren och pålitlig låneförmedlingstjänst som strävar efter att hjälpa sina kunder att hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden. Tjänsten är enkel att använda, säker och transparent, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga i sin låneansökan.

Är det kostnadsfritt att använda Lendo?

Ja, det är helt kostnadsfritt att använda Lendo.

Hur ansöker jag om ett lån hos Lendo?

Att ansöka om ett lån hos Lendo är en enkel och smidig process som görs via deras hemsida. Man fyller i uppgifterna om det önskade lånebeloppet och lånetiden samt information om sin ekonomiska situation. Sedan signerar man ansökan med BankID för att säkert hantera sin information. Lendo skickar sedan ansökan och en kreditupplysning till deras samarbetspartners, och man kan förvänta sig svar inom 24 timmar.

Vilka typer av lån erbjuder Lendo?

Lendo erbjuder en bred variation av låneprodukter såsom bolån, blancolån och kreditkortslån.

Vad är Lendo?

Lendo är en låneförmedlingstjänst som hjälper kunder att hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden. Tjänsten samarbetar med flera av Sveriges ledande banker för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga räntor och villkor för privatlån och bolån.

Vad är ett privatlån hos Lendo?

Lendos privatlån är ett lån utan säkerhet som erbjuder konkurrenskraftiga räntor och villkor. Räntan på Lendos privatlån sätts individuellt baserat på kundens uppgifter i låneansökan och resultatet av kreditupplysningen som görs av Lendo.

Vad är fördelarna med att använda Lendos låneförmedlingstjänst?

Genom att använda Lendos låneförmedlingstjänst kan kunder enkelt jämföra olika låneprodukter från flera olika långivare och hitta det lån som passar deras ekonomiska situation och behov bäst. Lendo strävar efter att erbjuda en smidig och enkel låneansökningsprocess för sina kunder, vilket innebär att man kan förvänta sig snabba beslut och utbetalningar vid godkända låneansökningar.

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse inom fastigheter och har sedan 2022 varit innehållsansvarig på Bramäklare.se. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Bramäklare.se är korrekt och alltid uppdaterad.