Om Ordna Bolån

Ordna bolån är en låneförmedlingstjänst som numera ingår i Svensk Fastighetsförmedling, en ledande fastighetsmäklarkedja i Sverige. Tjänsten fokuserar på att hjälpa kunder att hitta det bästa bolånet på marknaden.

Genom att samarbeta med flera seriösa långivare kan Ordna bolån erbjuda konkurrenskraftiga räntor och villkor för bolån. Dessutom har de kunnig personal som kan hjälpa kunderna att hitta rätt lån för sin ekonomiska situation.

Ansök med BankID Ja
Kreditupplysning UC
Betalningsanmärkning Accepteras inte
Utbetalningstid Inom 1 dygn
Ansök nu

Bästa erbjudande Reklamlänk

Säker ansökan på ordnabolan.se

Ordna Bolåns ränta

Hos Ordna bolån sätts räntan på bolån individuellt utifrån kundens kreditvärdighet och bostadens värde. Det innebär att ju bättre kreditvärdighet och högre bostadsvärde en kund har, desto lägre ränta kan man förvänta sig att få.

Ordna bolån samarbetar med flera ledande banker i Sverige och erbjuder konkurrenskraftiga räntor som kan variera beroende på kundens förutsättningar och vilken bank som erbjuder lånet.

Privatlån Hos Ordna bolån

När det gäller privatlån sätts räntan individuellt baserat på kundens uppgifter i låneansökan och resultatet av kreditupplysningen som görs av Ordna bolån. Räntan kan variera beroende på kundens ålder, inkomst, sysselsättning och betalningshistorik.

Ordna bolån strävar efter att erbjuda sina kunder så förmånliga villkor som möjligt, och arbetar för att hitta det bästa låneerbjudandet som passar kundens behov och ekonomi.

Hur funkar Ordna Bolån?

Ordna bolån är en förmedlingstjänst som erbjuder enkel och smidig ansökan av bolån och privatlån till förmånliga räntor. De samarbetar med flera av Sveriges ledande banker för att kunna erbjuda sina kunder det bästa låneerbjudandet som passar deras behov och ekonomiska situation.

På deras hemsida kan du enkelt jämföra de olika erbjudandena baserat på ränta och villkor för att välja det som passar dina behov och ekonomi bäst. När du har valt ett låneerbjudande som passar dig, skickar du bara tillbaka ditt signerade låneavtal till banken för att slutföra låneansökan. Pengarna kommer att sättas in på ditt konto inom några dagar efter att avtalet har behandlats.

Så ansöker du om lån hos Ordna Bolån

Att ansöka om bolån hos Ordna bolån är en enkel och smidig process som görs enkelt via deras hemsida. Här är en steg-för-steg guide på hur man ansöker om lån:

  1. Besök Ordna bolåns hemsida och klicka på ”Ansök nu” eller motsvarande för att börja din låneansökan.
  2. Fyll i uppgifterna om ditt önskade lånebelopp och lånetid samt information om din ekonomiska situation och bostad om du ansöker om bolån.
  3. Signera din ansökan med BankID för att säkert hantera din information.
  4. Ordna bolån skickar din ansökan och en kreditupplysning till deras samarbetspartners, och du kan förvänta dig svar inom 24 timmar.
  5. Välj lån. När du har fått dina låneerbjudanden kan du jämföra villkoren och räntorna på deras hemsida. Välj det som passar dina behov och ekonomi bäst.
  6. Signera låneavtalet och skicka det tillbaka till den bank som du väljer att låna från.

Ordna Bolåns kundtjänst

Ordna bolån har en kunnig och hjälpsam kundtjänst som är dedikerad till att hjälpa kunderna genom hela låneansökningsprocessen. Kundtjänsten finns tillgänglig för att svara på frågor och ge råd om lån och räntor. Oavsett vilken typ av lån du söker, så finns de tillgängliga för att vägleda dig genom processen och svara på eventuella frågor du kan ha. Du kan också besöka Ordna bolåns supportsida för att få svar på allmänna frågor.

Chatt
Vardagar
08:00-18:00
Lördagar
12:00-16:00
Söndagar
12:00-16:00
Telefon
Vardagar
08:00-18:00
Lördagar
12:00-16:00
Söndagar
12:00-16:00
E-post
Vardagar
08:00-18:00
Lördagar
12:00-16:00
Söndagar
12:00-16:00

Vanliga frågor om Ordna Bolån

Är det kostnadsfritt att använda Ordna bolån?

Ja, det är helt kostnadsfritt att använda Ordna bolån.

Behöver jag en kreditupplysning för att ansöka om bolån hos Ordna bolån?

Ja, en kreditupplysning behövs för att ansöka om bolån hos ordna. Men det är en enkel process som bara tar en kort stund.

Hur fungerar det att ansöka om bolån hos Ordna bolån?

Genom att ansöka om bolån hos Ordna bolån, kommer de olika bankerna kontakta dig med erbjudanden och du kan enkelt jämföra och välja det bästa lånet för dig.

Kan jag flytta mitt nuvarande bolån till Ordna bolån

Ja, det är möjligt att flytta ditt nuvarande bolån till Ordna bolån. De hjälper dig med hela processen.

Vad är Ordna bolån?

Ordna bolån är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet för ditt bolån. De samarbetar med flera olika banker och erbjuder både bolån och privatlån.

Mikael

Mikael - Innehållsansvarig Mikael har ett stort intresse inom fastigheter och har sedan 2022 varit innehållsansvarig på Bramäklare.se. Mikael har sedan tidigare en högskoleexamen som webbredaktör och ser i dagsläget till att innehåll och data på Bramäklare.se är korrekt och alltid uppdaterad.